søndag 30. juni 2013

Mambo Muzungu! - Hei hviting!

Da har vi hatt en uke i Tanzania. Vår første uke i Afrika har gitt mange nye inntrykk. Vi har blitt godt kjent med de 24 andre på turen. Og vi har hilst på, lekt og tulla med utallig mange Afrikanere denne uka. Muzungu, muzungu! Vi har lært swahili, spillt fotball, spillt volleyball. Vi har vært på safari og dansa med masaier.

Vi er begge overrasket og imponert over alt KRIK/CHRISC har fått til her nede. Vi har fått mange historier fra mennesker som gjennom organisasjonen har fått livene endret. Hele East Afrika Cup er bare proppa med livsglede og idrettsglede blant 1200 barn.

Noen få bilder. Legger ut flere når vi har bedre Internett.

Tett på løve!


Tuva og Oda er i Masailandsby.

Klærne vi ikke kjøper på fretex havner visst på marked i Afrika. Her traff vi noen homies som ville selge oss jeans som var moderne i 2003 og prate litt om livet. 


Kleint heiebilde! Vi heier på jentene som spiller volleyballfinale! Imponerte over nivået og at jentene er inkludert i idretten generellt. Det er ingen selvfølge slik som i Norge!


Apropos imponerende og inkludering: Sitting volleyball er en egen sport på East Africa Cup som inkluderer funksjonshemmede. Reglene er de samme, men nettet er senket ned og banen er mindre. Vi spillte det en gang på studentkrik, og det er vanskelig!



Afrikas høyeste fjell, Kilimajaro. Mektig!


Det var pittelitt av Tanzania, nå reiser vi til Nairobi, Kenya i en uke med de andre distriktsteamene og har opplegg der en uke.

mandag 17. juni 2013

Team Agder 2013

Foran dere ser dere årets distriktsteam fra Agder klatrende i sexy outfits:


Tuva Sando


Linda Frantzen

Snart bærer det til Øst-Afrika hvor vi må kle på oss litt mer. Vi skal, som fjorårets team, reise på fotballcup i  Tanzania, Kurs i Kenya og til vårt samarbeidsland Uganda hvor vi skal holde seminar for KRIKere, (eller CHRISCere om du vil). I tillegg skal vi på safari, og på ferie på Zanzibar. 
Håper noen vil følge denne bloggen i år. Det vil komme flere dagens outfits og videoblogg etterhvert.

Program for turen er som følger:

Søndag 23.juni – Onsdag 26.juni
East Africa Cup (EAC) i Moshi.

Torsdag 27.juni – Fredag 28.juni
Safari med Sunny Safaries.

Lørdag 29.juni
Finaledag EAC

Mandag 1.juli – fredag 5.juli
Kurs i Nairobi sammen med frivillige i CHRISC

Fredag 5.juli/lørdag 6.juli
Avreise til Uganda

6./7.juli – 13.juli
Opphold i Uganda med seminarer

13. juli – 18. juli
Ferie på Zanzibar